Košice sa stanú na deväť dní centrom Európskej divadelnej kultúry!

29.11.2003 Celý región

Tak a je tu opäť november. Nielen so svojím usmokleným jesenným počasím, ale aj s najväčším divadelným podujatím, ktoré každoročne poriada košické Staromests...
Tak a je tu opäť november. Nielen so svojím usmokleným jesenným počasím, ale aj s najväčším divadelným podujatím, ktoré každoročne poriada košické Staromestské divadlo.
Je to neuveriteľné, ale Festival Európskych nezávislých divadiel sa prepracoval už k svojmu 5.ročníku.

Za ten čas obohatilo košický kultúrny život už 47 divadelných súborov zo 7 krajín Európy. Tento rok k nim pribudne ďalších 300 hostí z 19 súborov s 27 predstaveniami zo Slovenska, Českej republiky, Poľska, Maďarska, Slovinska, Macedónie, Talianska, Ruska a dokonca z Kanárskych ostrovov-Tenerife.
Dúfame, že s mnohými z Vás sa od 22.11. -30.11.2003 opäť stretneme, pretože tento Festival je jedinečný a neopakovateľný svojou atmosférou. Patrí medzi nemnohé festivaly, ktorých cieľom je predstaviť tvorbu profesionálnych, ale nikým nepodporovaných divadiel predovšetkým Vám, našim divákom. Chceme, aby ste mohli vidieť a prežívať spolu s nami neuveriteľné tvorivé nadšenie všestranne nadaných umelcov.
To všetko na 5 košických a 4 mimokošických javiskách.
(Mgr. Ľuba Blaškovičová - riaditeľka Festivalu)
 

Vyberte región